• Nu voorjaarskorting van 15% met code VOORJAAR2023

Wie is N-Style?

Ergens in 2015 hebben mijn man (Toine) en ik (Nancy), liefhebbers van Amerikaanse auto’s, een Chevrolet Caprice Lijkenwagen aangeschaft. Bedoeld om gezellig samen de USA meetings te bezoeken die geregeld georganiseerd worden door heel Nederland. Leuke bijkomstigheid was dat de lijkenwagen gedecoreerd was met een grote skull op de motorkap. Dat bracht ons op een idee. SKULLS!!!!

Bij de USA meetings zijn altijd van die leuke kraampjes met hebbedingetjes. Als wij daar toch altijd heen gaan, waarom dat niet met een kraam? Zo gezegd zo gedaan. Sinds 2018 rijden wij tussen april en oktober verschillende meetings af te herkennen aan onze mooie Caprice lijkenwagen en zwarte kraam vol met leuke skulls. De start van N-Style Netherlands. Maar ja, in de minder mooie maanden willen wij natuurlijk ook onze skulls verkopen. Eerst via Bol.com en daarna ook via onze webshop. Onze webshop die nog steeds groeiende is met een steeds groter wordende collectie. Inmiddels met meer dan 100 verschillende skulls. Grote, kleine, grappige, enge, Gothic of Steampunk. Van handdoeken tot bloempotten en wanddecoratie. Van alles wat en voor ieder wat wils.

Neem eens een kijkje in onze shop. Wie weet zit er een mooie bij. Voor ieder interieur is wel een mooie skull te vinden in onze collectie.

Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid met N-Style Gifts. Voor leuke en betaalbare cadeaus.

Of kom eens kijken bij een van de meetings. De datums staan in de agenda.

 

Groetjes,

Nancy Veldhuizen