GRATIS verzending vanaf €45 (nl) / Achteraf betalen met klarna

Home » Voorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN: 

De leverings en betalingscondities gelden voor alle bestellingen.  Als u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. 

 

BETALEN:  Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.  Uw betaling kunt u hierbij kiezen uit de mogelijkheden te betalen via Paypal, Klarna, Creditcard en bankoverschrijving.

Wij hanteren een minimale bestelwaarde van € 10,00.

 

VERZENDEN: Bestellingen  worden verstuurd zodra de betaling bij ons binnen is. Tenzij u de After Pay betaalmethode heeft gebruikt.

 

VERZENDKOSTEN:  Volgens het tarief van My DHL Parcel. Een pakket van 0-10 kg = € 6,95 binnen Nederland .  Bij een bestelling vanaf € 45,- zijn de verzendkosten gratis. Verzenden naar het buitenland is op aanvraag. 

 

ANNULERING: U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van uw order te annuleren zonder extra kosten. Gelieve hiervoor ons retourbeleid te raadplegen.

 

PRIJZEN:  Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Prijzen vermeld op de webshop van N-Style Netherlands zijn altijd in euro, exclusief verzendkosten. N-Style Netherlands behoudt zich het recht voor om prijzen van artikelen tussentijds te wijzigen. Dit geldt niet voor lopende bestellingen op het moment van prijswijzigingen. Betaling dient altijd vooruit te geschieden middels overboeking op rekeningnummer NL25INGB0008626459 t.n.v. N-Style Netherlands.

 

ARTIKELEN:  Alle artikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt. Wanneer het door u bestelde artikel niet op voorraad is wordt het door u betaalde factuurbedrag teruggestort op uw rekening.  N-Style Netherlands kan geen verantwoording nemen voor kleurafwijkingen in materialen en artikelen. Doordat er vele verschillende monitorinstellingen zijn kan bij de een de kleur

anders worden weergegeven dan bij de ander. De afmetingen vermeld bij de skull kunnen iets afwijken in werkelijkheid. De afmeting nemen wij over van de leverancier en wordt niet gecontroleerd.

 

RETOUREN:  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa

€ 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via nstylenetherlands@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

KLACHTENAFHANDELING: Wanneer het product niet voldoet aan uw verwachtingen neem eerst contact op met N-Style Netherlands waarin u de reden van terug sturen aangeeft. 

 

AANSPRAKELIJKHEID: N-Style Netherlands kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen verzonden per enveloppe.  U heeft de mogelijkheid om de verzending verzekerd te laten versturen de kosten € 1,50 extra, kiest u hier niet voor , is het verzenden geheel voor eigen risico.  

 

PRIVACYVERKLARING:  N-Style Netherlands geeft nimmer adressen of gegevens verkregen door bestellingen door aan derden. Uw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk en met uiterste zorg behandeld. 

 

LEVERING:  Wij streven ernaar om bestelde artikelen, na ontvangst van betaling, binnen 3 tot 5  werkdagen te verzenden mits voorradig.  Op alle overeenkomsten, gesloten met N-Style Netherlands is Nederlands recht van toepassing.